Covid-19

Wat waren we graag op 7 november vanuit Buren vertrokken om, via Amsterdam en Dakar naar Gambia te rijden. Een prachtig avontuur, bovenal met het doel om via sponsoring het realiseren van een aantal hoognodige voorzieningen in het psychiatrisch ziekenhuis Tanka Tanka in Gambia mogelijk te maken. Inmiddels hadden we een team gevormd met 5 auto’s!

Vanmorgen echter hebben we met elkaar het besluit moeten nemen om Driving for Tanka Tanka Gambia met een jaar uit te stellen. Onzekerheid over de verspreiding van COVID19 in Nederland maar ook de landen die we tijdens onze rit doorkruisen. Hoe ontwikkelt zich de situatie in Afrika? Blijft Spanje inderdaad dit jaar voor toeristen gesloten? Op korte termijn verwachten wij niet de zekerheid die het mogelijk maakt om veilig en verantwoord naar Gambia te rijden.

Wat wel zeker is? We gaan! We hebben ons plan bijgesteld en ons voornemen is om in oktober 2021 de rit te gaan rijden! Natuurlijk gaan we gewoon door met de voorbereidingen. Het reeds ontvangen sponsorgeld blijft ‘in de pot’ en we gaan verder met het werven van fondsen en bijdragen van bedrijven, familie, vrienden en iedereen die ons doel een warm hart toedraagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *