Helaas geen Benefietmarkt 29 augustus…

Beste allemaal,

De onzekerheden die de huidige Corona-ontwikkelingen met zich meebrengen maken dat we geen andere mogelijkheid zien dan onze geplande benefietmarkt te annuleren. Dit tot onze spijt, we hadden graag deze markt, met mogelijkheid tot ontmoeting EN voor ons goede doel (Stichting Support Tanka Tanka) doorgang laten vinden.

Bij deze willen we alle vrijwilligers, die zich hiervoor in hebben willen zetten, heel hartelijk danken en zeker ook de bedrijven die hun medewerking hadden toegezegd namelijk: Accon AVM accountants, de Pannenkoekenbakker, Marechausseemuseum, Slagerij Knobbout, Cartec Opheusden, Jong Nederland Buren, MCD Buren, Street Treats IJs and More, Van Mourik Tiel b.v., Shetlandponystal Het Zesspan, Coravaningen.com.

Als team bereiden wij ons voor op de challenge die we naar Gambia gaan rijden eind oktober 2021. Om voor die tijd al projecten te realiseren en om ons te ondersteunen bij de challenge 2021 kun je bijvoorbeeld vriend van ons worden door ons te machtigen maandelijks een bedrag van bijvoorbeeld 2,50, 5 of 10 euro over te maken. Wil je onze ‘vriend’ worden stuur dan alsjeblieft een mail aan info@drivingfortankatanka.nl.

Ten behoeve van ons goede doel TankaTanka (psychiatrische kliniek in Gambia) kun je speciaal voor de benefietmarkt ontworpen kaarten kopen. https://www.coravaningen.com/product-page/benefiet-voor-tanka-tanka

Uiteraard denken wij nog na over alternatieven waarin programmaonderdelen van de benefietmarkt een plaats kunnen krijgen. Wij laten weer van ons horen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *