The End…

Eind 2019 ontstond het prachtige initiatief om met een aantal mensen samen, binnen ‘Team driving for TankaTanka’, de Amsterdam-Dakar Challenge te gaan rijden. Een prachtig avontuur, een mooie reis en vooral ook voor een goed doel: de opbrengst doneren aan het psychiatrisch ziekenhuis TankaTanka in Gambia. 

Maar… er waren tegenvallers: 

Door de Covid-pandemie kon onze geplande reis van 7 november 2020 niet doorgaan. Ook in 2021 maakte de pandemie het niet mogelijk om naar Afrika te rijden en inmiddels wordt uitstel helaas uiteindelijk afstel. Vanwege de onzekerheid of de pandemie opnieuw roet in het eten zal gooien, vanwege inmiddels nieuwe carrière-paden en om gezondheidsredenen is het voor ons niet mogelijk de challenge met ons team te gaan rijden. Dus: geen gezamenlijk avontuur meer, geen gezamenlijke reis maar wel een mooi doel dat we nog steeds van harte ondersteunen. 
Gedurende de afgelopen 3 jaar hebben we op tal van andere manieren geld voor dit doel bijeen kunnen brengen. Een benefiet-markt, de veiling van schilderen en het verzorgen van theaterprogramma ‘de Lieverdjes’. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we een mooi bedrag ter ondersteuning van ons doel hebben opgehaald.  

Er zijn veel sponsoren die ons bij bovenstaande alternatieve activiteiten financieel hebben ondersteund en ook mensen die geld gedoneerd hebben voor onze geplande challenge. Dit geld gaan we voor de volle 100% overmaken aan Foundation SupportTankaTanka. Bij deze stichting is Mireille Vermeulen als bestuurslid en vrijwilliger in Nederland en Gambia betrokken. We zijn trots dat zij met het ingezamelde geld, samen met de andere bestuursleden en de staf in TankaTanka,  er in slaagt de kwaliteit van het leven van patiënten die in TankaTanka verblijven steeds weer wat aangenamer te maken. 

Verbeteren van de verlichting in het gebouw en daarmee het verhogen van de veiligheid, onderhoud van de solar-apparatuur EN het renoveren en uitbreiden van sportfaciliteiten zijn voorbeelden van acties die met het gedoneerde geld uitgevoerd kunnen worden.

Voor de nabije toekomst staat een voorstelling van de Lieverdjes gepland op 24 september, donaties die tijdens deze voorstelling worden gedaan komen volledig ten goede aan  Foundation SupportTankaTanka. Wie hier bij wil zijn: stuur een berichtje aan nazomererichem@gmail.com

Wil je meer weten of iets kwijt over deze mail vraag het vooral aan ons teamleden. 
Dank voor jullie support tot zover!

André, Arthur, Bram, Corrie, Mark, Mireille en Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *