Voorbereiding

Zaterdag 26 oktober kwamen we voor het eerst echt serieus bij elkaar. We weten wat we willen gaan doen, maar hoe gaan we het in het vat gieten? We willen naast het avontuur dat we aangaan ook echt een substantieel verschil gaan maken voor Support Tanka Tanka Gambia.

De diversiteit van onze √©quipes leert ons al snel dat we veel van elkaar’s expertise gebruik kunnen gaan maken. Dat is een fijne gewaarwording.

De komende tijd gaan we ons richten op het starten van een echte stichting met een klein bestuur, transparantie staat nl voorop evenals het conformeren aan ANBI-eisen. Ook deze website starten en een bankrekeningnummer aanvragen horen daarbij.

Zaterdag 2 november 2019 vertrekt er een andere groep vanuit Amsterdam naar Dakar, daar gaat een delegatie van ons kijken. Sfeer snuiven, tips vragen, etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *